Kenelle myynti sopii

Asunnon myynti osamaksulla on hyvä vaihtoehto kaikille, joilla ei ole tarvetta saada rahoja myytävästä kohteesta välittömästi käyttöönsä.

Eläkeläiset: isommasta pienempään
Pariskunnat: yhteinen koti
Perikunnat: sopuratkaisu
Sijoittajat: pitkäkestoinen tuotto
Vuokranantajat: uusi tapa sijoittaa
Lapsiperheet: tilantarve muuttuu

Jätä ilmoituksesi myytävästä kohteesta tämän sivun lomakkeella. Muista lisätä kohteen pohjapiirustus ja valokuvia sisältä ja ulkoa. Kerro ilmoituksessa myös vaatimuksesi osamaksukaupalle, kuten maksuaikataulu ja haluamasi vakuudet.

Välitämme sinulle kaikkien kohteestasi kiinnostuneiden ostajien tiedot. Tämän jälkeen voitte sopia mahdollisista jatkotoimenpiteistä yhdessä.

Ota yhteyttä, jos tarvitset apua! Hallintopalvelumme auttaa tarvittaessa kaikissa myyntiprosessin vaiheessa.

Hinta maksimissaan 180 000 €. Laina-aika mieluiten 30 vuotta, mutta mahdollista lunastaa kokonaan omaksi 10 – 15 vuoden jälkeen. Kaikki tarjoukset huomioidaan. Olen työssäkäyvä, vakuuksia on ja luottotiedot ovat kunnossa.

4 h, k, s. Maksimihinta 200 000 €. Lyhennys ja korko kuussa maksimissaan 1 000 - 1 200 € kuukaudessa. Kaikki tarjoukset huomioidaan.

Etsin omakotitaloa 80 – 250 m2 isolla tontilla Vihdistä tai Kirkkonummelta. Hinta maksimissaan 220.000 €. Maksuehdotus: Lyhennys ja korko 30.8.2017 saakka 700 € kuukaudessa. Sen jälkeen 2 – 4 vuotta noin 1 300 € kuukaudessa, jonka jälkeen maksetaan loppusumma kokonaisuudessaan. Ota yhteyttä.

Etsin Pohjois-Helsingistä isoa kaksiota tai kolmiota 60 – 80 m2 Siltamäki-Suutarila alueelta. Osamaksulla ostettaessa maksan 8 – 10 vuotta lyhennystä ja korkoa 600 € kuukaudessa. Lunastus sen jälkeen loppusummalle. Ostan asunnon syksyllä. Tarjoa pian.

4-henkinen perhe etsii vähintään 4h+k omakotitaloa Kajaanista. Mielellään taajaman ulkopuolelta, mutta ei kuitenkaan yli 20 km päässä keskustasta. Kokemusta omakotitaloasumisesta on ja remontointitaitoa löytyy. Ota yhteyttä.

Ilmoita kohde

  Nimi

  Puhelin

  Otsikko

  Kuvaus

  Seuraava esittelyaika

  Huoneisto

  Talon ja tontin tiedot

  Hintatiedot ja muut kustannukset

  Eikö sinulle sopivaa kohdetta ole löytynyt. Ilmoittaudu asunnon hakuun tästä: Ilmoittaudu ostajaksi
  Ladataan...